لوله استیل نسوز 310، لوله استنلس استیل با توجه به آلیاژ، نحوه ساخت و کاربرد. به انواع مختلفی مانند لوله استیل 304،316 و لوله نسوز 310,309 و… دسته بندی می شوند.

لوله استیل 310-قیمت لوله استیل 310-فروش لوله استیل 310-لوله استنلس استیل 310

لوله استنلس استیل 310 کاربرد زیادی در صنایع مختلف و پروژه های ساخت و ساز دارند. و به دلیل مقاومت در برابر حرارت بالا به آن استیل نسوز گفته می شود.

لوله استیل نسوز 310 با توجه به حضور عنصر کروم، نیکل و مولیبدن در ساختار خود، نسبت به خوردگی و حرارت بالا مقاوم می باشد. این لوله استیل می تواند در دمای ثابت و یکنواخت تا 1150 درجه سانتی گراد. و در دمای همراه با نوسانات تا 1040 درجه سانتی گراد استفاده شود.

از مهمترین ویژگی های لوله استنلس استیل می توان به مقاومت در برابر خوردگی. سطح صاف و صیقلی، درخشندگی، پایداری حرارتی بالا، قابلیت بازیافت و دوام و طول عمر بالا اشاره نمود. گفتنی است لوله های استیل نگیر بوده و خاصیت مغناطیسی ندارند.

لوله فولاد ضد زنگ با توجه به آلیاژ، نحوه ساخت و کاربرد. به انواع مختلفی طبقه بندی شده و آلیاژ به کار رفته در قیمت گذاری آن تأثیرگذار است. و هر یک از ویژگی های خاصی برخوردار می باشند. همچنین امکان تولید لوله استیل در ابعاد مختلف و با توجه به نیاز صنایع وجود دارد. از انواع لوله فولادی ضد زنگ می توان لوله استیل 304,316,321 لوله استیل نسوز 309 و لوله استیل نسوز 310 را نام برد.

لوله نسوز 310 از خانواده لوله های استنلس استیل می باشد. که در استاندارد DIN آلمان با نام فولاد 1.4845 معروف است. همچنین این لوله مانند سایر اعضای سری 300 نگیر بوده و توسط آهنربا جذب نمی شود.

لوله نسوز شامل ترکیب شمییایی 25% کروم، 20% نیکل، 2% منگنز، 1% مولیبدن،1% مس، 0.25% کربن و 0.03% گوگرد است. گفتنی است استیل 310 در مقایسه با لوله استیل 304 و استیل 316 خوردگی کمتری دارد.

لوله نسوز 310 یا همان لوله استنلس استیل 310 به لطف وجود زیاد عناصر نیکل و کروم. دارای مقاومت به حرارت عالی بوده و به همین دلیل است که در رده فولادهای نسوز قرار گرفته است. و اکثراً به صورت لوله بدون درز تولید می شود. این آلیاژ در برابر خوردگی، حرارت، انعطاف پذیری، جوش پذیری، اکسیداسیون و چقرمگی مقاومت بالایی دارد. استیل 310s دارای کربن کمتری بوده و از قابلیت جوشکاری بهتری برخوردار است. اما در دماهای بالا در مقایسه با 310 استحکام پایین تری از خود نشان می دهد.

انواع لوله استیل نسوز 310

عملیات حرارتی

لوله استیل 310 توسط عملیات حرارتی قابلیت سخت کاری ندارد. در اکثر مواقع برای افزایش مقاومت به خوردگی و انعطاف پذیری استیل 310. را در دمای بالای 650 درجه سانتی گراد پس از 1000 ساعت کار آنیل می کنند. عملیات آنیل یا بازپخت با حرارت دهی در محدوده دمایی 1150 – 1040 درجه سانتی گراد. و سرد کردن سریع آن برای رسیدن به حداکثر مقاومت به خوردگی انجام می شود.

جوشکاری لوله استیل 310

برای جوشکاری لوله استیل 310 از روش جوش ذوبی و الکترود 310 استفاده می گردد.

کاربرد لوله نسوز 310

از کاربردهای لوله نسوز 310 می توان به استفاده از آنها در مخازن تحت فشار و دمای بالا. ظروف حمل مواد شیمیایی، قطعات در معرض خوردگی در دمای بالا نظیر پاتیل های حمام نمک و … اشاره کرد.

دیگر موارد استفاده از لوله 310 عبارتند از:

فرآیند تولید لوله استیل

معمولاً برای تولید لوله ها از 3 روش استفاده می شود. که در اینجا به صورت مختصر به روش فلز آلیاژی گرم می پردازیم. که غالباً در تولید لوله های استیل بدون درز مورد استفاده قرار می گیرد.

در این روش معمولاً با استفاده از نیروی کشش که یک شمش تو پر بر روی یک میله حفره ساز. یک استیل توخالی را می سازند. به علت آن که از جوشکاری برای ساخت این نوع از لوله استفاده نمی شود. لوله های ساخته شده به این روش، مقاومت بالاتری نسبت به لوله های دیگر دارند.

ویژگی لوله استیل

لوله استیلی که در ایران و سرتاسر دنیا استفاده می شود. دارای چند ویژگی خاص همچون مقاومت بالا نسبت به خوردگی، ضد زنگ بودن و همچنین راحتی در تمیز کردن لوله است. علاوه بر این موارد، لوله های استیل موجود در بازار معمولاً وزن سبک و همچنین استحکام خوبی نیز دارند. بیشترین مصرف لوله های استیل در سه بخش مهم از صنایع همچون صنایع مواد غذایی، صنایع پتروشیمی. و همچنین دکوراتیو ساختمان ها و دیزاین های داخلی و خارجی محوطه ها و اماکن مختلف است.

لوله استیل در ایران

لوله های استیل را بر اساس سه مؤلفه نوع و شکل، چگونگی پروسه ساخت. آلیاژهای ساخت و همچنین کاری که برای آن طراحی می شوند. به چند نوع مختلف تقسیم بندی می کنند. که در این قسمت به این تقسیم بندی ها اشاره خواهیم نمود.

لوله اِستیل 304 معمولاً با ضخامت های متفاوت و برای استفاده در محیط های مرطوب استفاده می شود. در ساخت آلیاژ این لوله ها از موادی همچون نیکل و کروم زیادی بهره گیری می کند. که کروم باعث انعطاف پذیری لوله ها و نیکل هم سبب جلوگیری از زنگ زدگی آنها می شود.

لوله اِستیل 304 معمولاً با ضخامت های متفاوت و برای استفاده در محیط های مرطوب استفاده می شود. در ساخت آلیاژ این لوله ها از موادی همچون نیکل و کروم زیادی بهره گیری می کند. که کروم باعث انعطاف پذیری لوله ها و نیکل هم سبب جلوگیری از زنگ زدگی آنها می شود.

کاربردهای لوله استنلس استیل

به دلیل مزیت ها و خواص بیشماری که این نوع لوله دارد، کاربردهای وسیعی را می توان برای آن ذکر کرد. بخشی از کاربردهای لوله استنلس اِستیل به شرح زیر است:

ارتباط با ما

09122136675

02128423820

سلام، پاسخگو هستیم