میلگرد آلومینیوم از طریق فرآیند اکستروژن تولید می شود. و با استفاده از قالب ها کشیده می شود. آن را می توان به اشکال مختلف تولید کرد.
میلگرد آلومینیوم
و می توان از آن برای بسیاری از کاربردهای صنعتی مختلف استفاده کرد. میلگرد که مخفف ((میله تقویت کننده)) است. میله ای فلزی است که برای کمک به افزایش مقاومت کششی بتن استفاده می شود. در نتیجه به سازه های بتنی کمک می کند تا در برابر بارهای کششی، خمشی، پیچشی و برشی مقاومت کنند. از آنجایی که این نقاط ضعف بتن هستند. میلگرد سازه های بتنی را تقویت می کند. که در غیر این صورت تحت این نیروها از هم می پاشند.
میلگرد معمولاً در سازه های بتنی قابل مشاهده نیست زیرا معمولاً درون سازه بتنی مدفون می شود. تقریباً همیشه از فولاد ساخته می شود. زیرا فولاد مانند بتن دارای خواص انبساط حرارتی است که مسائل مربوط به تغییر دما را کاهش می دهد. میلگرد معمولاً صاف نیست، برای جلوگیری از لغزش در ساختار بتنی با دنده ساخته می شود.
پروفیل آلومینیوم چیست؟
پروفیل آلومینیوم که روز به روز بر میزان آن افزوده می شود. از نظر کیفیت با فولاد قابل مقایسه نیست. مدل های آلومینیومی از نظر کیفیت متفاوت هستند. همچنین آنها با کیفیت و کاملاً با دوام و مؤثر هستند. به همین دلیل، اثرات آن با خواص مقاوم در برابر خوردگی، به لطف پوشش محافظ آنودایز آن افزایش یافته است. این عوامل مانند ساخت و ساز فولادی نیازی به فرآیندهای سنگ زنی و رنگ آمیزی ندارند.
ابعاد پروفیل ها که مطابق با مناطق کاربردی طراحی شدند. از کانال های 8 و 10 میلی متری متشکل است. به این ترتیب در برابر بارهای استاتیکی و دینامیکی دارای خواص قوی و بسیار با دوام است. به لطف این ویژگی ها، پروفیل های آلومینیومی به جای پروفیل های فولادی ترجیح دهی می شوند. پروفیل های آلومینیومی در رقابت با فولاد از نظر تأثیرات. با قیمت بسیار مقرون به صرفه تری نسبت به پروفیل های فولادی برای فروش عرضه می شوند.
میلگرد چگونه ساخته می شود؟
میلگرد تقریباً همیشه از فولاد تولید می شود. که دارای خواص کششی عالی نسبت به بتن است. جالب توجه است که معمولاً از فولاد بازیافتی مانند ماشین های قدیمی، وسایل و ماشین آلات که با کوره های قوس الکتریکی ذوب می شوند. به شکل بیلت سرد می شوند و سپس ذخیره می شوند، تولید می شوند. هنگامی که بیلت ها برای ساخت میلگرد مهیا می شوند، دوباره تا دمای بالا (اما زیر دمای ذوب خود) گرم می شوند.
و به سرعت از طریق یک سری ابزار اکستروژن تغذیه می شوند. مراحل مختلف ابزارسازی اکستروژن تا نیل به قطر میلگرد مورد نظر، شمش فولادی را به میله های با قطر کوچکتر و کوچکتر فرو می برد. مجموعه ای از ابزارها تغییر شکل های مورد نیاز را برای جلوگیری از لغزش در بتن ایجاد می کند. سپس میلگرد به طول مورد نظر بریده می شود.
میلگرد چگونه کار می کند؟
مقاومت کششی میلگرد فولادی مکمل مقاومت فشاری بتن برای ایجاد ساختارهایی است که ترکیبی از هر دو نوع مقاومت را دارند. این امر خطر شکستگی را کاهش می دهد. و به سازه اجازه می دهد تا در برابر حرکات و نیروهای که در غیر این صورت ممکن است. باعث شکست سازه بتنی شود، بهتر مقاومت کند.
میلگرد اغلب به صورت شبکه ای گذاشته می شود. به این معنی که قطعات مختلف میلگرد به صورت موازی و عمود بر یکدیگر قرار می گیرند. تا بتواند نیروهای کششی را از جهات مختلف تحمل کند. تغییر شکل های بیرونی میلگرد تضمین می کند. که میلگرد از سازه بتنی خارج نمی شود. گاهی اوقات میلگرد در انتها خم می شود. تا آن را بیشتر در محل خود در یک سازه بتنی محکم کند.
میلگرد آلومینیوم با توجه به هدف استفاده متنوع است. بهترین نوع آلومینیوم موادی به نام میله های آلومینیومی است. که با فرآیند اکستروژن و با آلیاژ کردن آلومینیوم تولید می شوند. متداول ترین میلگردها و محصولات آلومینیومی که در صنعت آلومینیوم تولید می شوند. آلیاژهای میلگرد آلومینیومی با شماره 6082،7075 می باشند. وقتی میلگرد آلومینیوم از نظر سختی بررسی می شود، می توان فهمید که بسیار مفید است.
کاربرد میلگرد آلومینیوم
میلگرد آلومینیوم به دلیل وزن سبک، مقاومت در برابر خوردگی و ماشین کاری عالی، کاربردهای صنعتی بسیار زیادی دارد. میلگرد آلومینیوم همچنان به عنوان فلز انتخابی برای بسیاری سازه های بتنی کاربرد دارد نمونه های رایج عبارتند از:
- ساختمان های بلند
- رمپ پارکینگ
- پایه های بتنی
- پل ها
- پایه ها
- جاده ها و مسیر های ضخیم
کاربرد آلیاژ آلومینیوم
- برای استقامت کابل ها و قوی تر شدن آنها از هسته فولادی استفاده می شود.
- در خطوط نیرو و اتصال با مس از آن استفاده می کنند.
- وزن پایینی دارد.
- این آلیاژ را می توان رسانای خوب الکتریسیته دانست.
- در خطوط نیرو با اتصال به مس از آن استفاده می شود.
- میلگرد آلومینیوم آلیاژی، رسانای خوبی برای گرماست و استفاده کاربردی در رادیاتور سازی دارد.
- بعلت آنکه خاصیت ضد پوسیدگی و سبکی دارد. در ساخت فضاپیما و هواپیما و دیگر وسایل نقلیه کاربرد دارد.
- آلیاژهای آلومینیوم در دماهای نسبتاً بالا استحکامشان را از دست می دهند. ولی در دماهای منفی، این استحکام بالا می رود که به همین علت آلومینیوم را از دسته آلیاژهای دما پایین می شناسند.
تفاوت بین میلگردهای آلومینیومی
میلگرد آلومینیوم 6061
میلگرد آلومینیوم 6061 یک آلیاژ آلومینیوم ساختاری است که خواص مکانیکی بسیار خوبی را حفظ می کند. 6061 یک آلیاژ فرفورژه در نظر گرفته می شود. بر خلاف آلیاژ ریخته گری، به این معنی که می توان آن را اکسترود کرد، نورد کرد یا به اشکال مختلف آهنگری درآورد. میلگرد آلومینیومی 6061 برای کاربردهایی مانند محصولات ساختمانی، محصولات الکتریکی، لوله کشی و محصولات تفریحی بسیار مناسب است.
میلگرد آلومینیومی 6063
آلومینیوم 6063 یکی از محبوب ترین آلیاژهای اکستروژن آلومینیوم در بازار است. 6063 که اغلب به عنوان آلومینیوم معماری شناخته می شود. اغلب در برنامه های کاربردی معماری استفاده می شود. این آلیاژ با استحکام متوسط اغلب برای کاربردهایی مانند نرده، قاب پنجره، قاب در، سقف و غیره استفاده می شود.
مزایای استفاده از پروفیل آلومینیوم
مهمترین فاکتور در انتخاب پروفیل آلومینیوم داشتن ویژگی منتاژ سریال است. علاوه بر این ویژگی، دوام ویژگی های طراحی بالا تنها تعدادی از دلایل ترجیح آلومینیوم هستند. کانال های پروفیل آلومینیومی با ایده آل ترین سطح مقطع، استفاده آسان را فراهم می کند. سبک تر بودن آنها از پروفیل فولادی، راحتی زیادی را در فرآیندهای حمل و نقل فراهم می کند. همچنین خاصیت ماندگاری بالایی دارد
و با این ویژگی ها تولید می شود. به گونه ای طراحی می شود که به راحتی در هر نقطه ای مورد استفاده قرار می گیرد. باعث صرفه جویی در زمان و نصب سریعتر می شود. پروفیل های آلومینیومی امروزه به دلیل داشتن ویژگی هایی که از اختلال در برنامه ریزی جلوگیری می کند جزو پرطرفدارترین پروفیل ها هستند.
ارتباط با ما
09122136675
02128423820
قیمت مناسب را از ما بخواهید
آدرس
تهران – جاده قدیم کرج – بعد از شیرپاستوریزه – مجتمع تجاری پارس امیر – پلاک 24/1
صفحات
ارتباط با ما در شبکه های اجتماعی
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فولاد رسول دلاکان می باشد.